Keinuvalla rytmillä kohti galaksia – Bämä-kollektiivin jäsen Aina julkaisi massiivisen R&B-lekan

Ville Naumanen

Bämä-kollektiivi julkaisi vastikään Spotifyn listoillakin olleen kohukappaleen.

Suoraan Spotifyn Top 50 -listalle yltäneen Kaiken takana on bämä -hitin jälkilämmöillä on saapunut Bämä-kollektiivista jo tutuksi tulleen Ainan uusi, massiivinen r&b-leka Galaksiin.

Räppärinä ja laulajana tunnetuksi tullut artisti muistetaan ennestään Toistuvat Yllätykset -yhtyeestä sekä lukuisista fiiteistä, johon on kuulunut vierailu muun muassa Kalle KinoksenRekaminStepan ja Haamun kappaleilla.

Sielukas uusi biisi kertoo niistä ihastuksen parhaimmista hetkistä, kun ei malttaisi olla hetkeäkään irti toisesta. Kappaleen kerrotaankin sopivan keinuvalla rytmillään ja kiusoittelevilla bassolinjoillaan täydellisesti lämpimien kesäöiden teemamusiikiksi.

Tuotannosta vastaa Ainan kumppani Ville-Pekka Vaaralahti, joka tuotti myös hänen edellisen Käärme-singlensä. Miksauksesta ja masteroinnista vastaa DJ:nä ja tuottajana ansioitunut Blammo! -labelin perustaja Xmies.

Kuuntele alta r&b-leka, jonka kerrotaan soundaavan sanalla sanoen massiiviselta – aivan kuin Hans Zimmer olisi kohdannut Timbalandin Latinalaisen Amerikan reissullaan.