Katakombi Records ja Tasoi Records paiskaavat kättä – Eevil Stöö, OPA ja Pehmee Goo lyöttäytyivät yhteen

Katakombi Recordsin ja Tasoi Recordsin ensimmäisen yhteisen julkaisun takana ovat OPA, Eevil Stöö ja Pehmee Goo.
Iiro Kuosmanen
Kolmikon EP:n ensimmäinen single julkaistaan juhannusaattona.

Viime aikoina vähintäänkin tuotteliaalla päällä olleella Eevil Stööllä on työn alla useita yhteistyöprojekteja, joista uutisoimme viime kuussa. Nyt niiden lista saa jälleen jatkoa, sillä Katakombi Recordsin CEO on lyöttäytynyt yhteen Tasoi Recordsin OPA:n sekä Pehmee Goon kanssa.

Kolmikolta on tulossa EP, jota pohjustaa perjantaina 21. kesäkuuta julkaistava single Drippimehu. Kappale on samalla Katakombi Recordsin ja Tasoi Recordsin ensimmäinen yhteinen julkaisu.

Uutta yhteistyötä tiisattiin jo maaliskuussa Eevil Stöön ja Pehmee Goon Instagram-tileillä. Tsekkaa postaus alta.

https://www.instagram.com/p/BvUxAhnBaQ9/

Tiedotteen mukaan aloite projektiin tuli Stööltä, joka lähestyi maaliskuun puolivälissä edellisen oman singlensä julkaissutta Opaa yhteistyön merkeissä. Homma toimi kahden möreäänien räppärin välillä vaivattomasti heti ensimmäisen yhteisen session jälkeen, ja materiaalia saatiin nopeasti kasaan kokonaisen EP:n edestä.

Projekti on kokonaisuudessaan Pehmee Goon tuottama. Nuori lupaus on aiemmin antanut panoksensa muun muassa Kuben ja Eevil Stöön Pomo Sapiens -EP:lle.

Uudelle, toistaiseksi nimeämättömälle yhteistyöprojektille ei ole ilmoitettu julkaisuajankohtaa. Stööllä on tulilla yhteiset julkaisut myös ainakin AztranLIFE:n sekä mahdollisesti Dxxxa D:n kanssa, joten nähtäväksi jää, millä aikataululla levy tippuu.