Jami Faltin julkaisi biisin poikkeuksellisesti keskellä viikkoa – myös kakkosalbumin julkaisupäivä on selvillä

Johannes Eränen

Kappale yhdistää kaksi tuttua sanontaa ja se saa osakseen myös musiikkivideon.

Tamperelainen Jami Faltin julkaisi uuden biisin eilen keskiviikkona, mikä on nykypäivänä suhteellisen harvinaista. Yleisimmäksi julkaisupäiväksi vakiintunut perjantai on tällä viikolla myös päivä, kun artisti nähdään uransa tähän mennessä suurimalla keikalla – Faltin nousee Blockfestin Street Stagelle kyseisen lavan päivän toiseksi viimeisenä esiintyjänä.

Uusi biisi kantaa nimeä Seppä ja se noudattaa artistin tavaramerkkiä; säkeistöissä kuullaan energistä räppiä ja kertosäe tarjoaa laulua. Tuotannosta vastaa kitarasta lähtien Danitello, joka on artistin yksi luottotuottajista. Kappale ammentaa kahden eri sanonnan merkityksistä.

– Tää biisi synty kun mä hiffasin kahen sanonnan tarkotukset sillee, et mä linkitin ne yhtee, et voi olla oman onnen seppä ja pitää takoo ku rauta on kuumaa. Biisi itessään tarkottaa mulle sitä, et sä teet mitä sä tykkäät, silleen just miten sä haluat ja silleen et sä nautit siitä mitä sä teet, Jami kertoo.

Seppä on myös mitä luultavimmin viimeinen julkaisu ennen tulevaa kakkosalbumia, jonka julkaisupäiväksi on ilmoitettu 1. syyskuuta. Debyytti albumien osalta kuultiin viime vuonna, kun artisti julkaisi Kerrostalon, joka kuulosti kokonaisuutena hyvältä, sisältäen myös jokusen menestyneen singlen. Albumi ei kuitenkaan hidastanut tahtia ja Faltinilta on kuultu sittemmin useampia singlejä sekä vierailut niin Shrtyn, kuin Costin debyyttialbumeilla.

Tuore biisi tulee saamaan osakseen myös musiikkivideon, joten artistin kuuntelijoilla on tällä hetkellä paljon odotettavaa. Ota Seppä kuunteluun alta.