Ina hyppää tulevan albumin toisella singlellä parisuhteen syövereihin: ”Tää kertoo parisuhteesta, jonka ei ois ehkä ikinä pitäny ees alkaa”

Artisti työstää tällä hetkellä toista albumiaan.

Suomalaisen R&B-musiikin kiinnostaviin nimiin kuuluva Ina julkaisi tulevalta albumiltaan toisen biisin, joka kulkee nimellä Kuvitellaan. Tulevan kokonaisuuden ensimmäinen lohkaisu oli toukokuussa julkaistu Vainoharhainen, joka oli uusimman julkaisun lailla täysin artistin itsensä kirjoittama.

Uuden singlen tuotannosta vastaa muun muassa Grammy-ehdokkuuden saanut tuottaja Danitello. Ina kertoo biisin olevan tarinaa parisuhteesta, jolle ei löydy onnellista loppua.

– Kuvitellaan kertoo lyhyesti siitä että parisuhde jonka ei ois ehkä ikinä pitäny ees alkaa, loppuu. Tai suhde jota on yritetty tekohengittää takas liian monta kertaa. Mutta kuvitellaan että se toinen saa susta vielä perhosia. Tai että sä kuvittelet vielä kerran että siinä oli jotain potentiaalia vaikka se oli yks iso varoitusmerkki alusta asti, hän avaa.

Artistin esikoisalbumi ilmestyi vuonna 2021. Projektilla kuultiin artistista sensuellia trap-vivahteista R&B-soundia ja aiheet kulkivat nuoren naisen kasvutarinan ympärillä.

Tulevalla kokonaisuudellaan herkistä ja rohkeista sanoituksistaan tuttu laulaja haluaa raottaa itsestään astetta pehmeämpää puolta ja tuoda esiin riisutumpaa ja aidompaa itseään.

– Toisella albumilla on edelleen sama mimmi mut ilman sitä alter egoa. Kurkistus sinne ”bad bitch” imagon taakse. Koska musta tuntu että haluun vähän riisua pois sitä kovaa kuorta ja näyttää kaikki mun puolet ja tarinat miks mä oon minä. Mutta sieltä löytyy silti sitä seksikkyyttä, leikkisyyttä ja vahvaa mimmienergiaa mikä on tosi mua ja mikä oli tosi läsnä ensimmäisellä albumilla. Tää on mun mielestä vaan asteen riisutumpaa ja aidompaa. Ja tällä kertaa leikitellään tosi paljon enemmän eri genrejen kanssa musiikillisesti kun viimeksi. Oon rnb mimmi henkeen ja vereen mutta tuntu siltä että haluun näyttää vielä enemmän puolia itestäni. Nää kaks ensimmäistä sinkkua on ollu jo tosi erilaisia toistensa kanssa, enkä usko että kukaan arvaa mitä seuraavaks tulee. Ja mä rakastan sitä että mikään ei oo ennalta arvattavaa.

Kuuntele tulevan albumin toinen julkaisu alta: