Ilmoitus: Klangi x Laskuttamo

Kaupallinen yhteistyö: Laskuttamo

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä paperityöt muille.

Koko kulttuuri- ja tapahtuma-ala on ollut todella kovan paineen alla jo pitkään. Päätimme siksi lähteä rakentamaan yhteistyötä, jossa kaikilla on mahdollisuus työllistyä nopeammin ja tehokkaammin.

Viime vuonna toimintansa aloittanut Laskuttamo ei ole pelkkä laskutuspalvelu. Laskuttamon kautta kevytyrittäjät voivat asiakkaidensa laskuttamisen lisäksi löytää potentiaalisia kumppaneita ja toimeksiantajia.

Rähinä Recordsin perustajajäseniin lukeutuva rap-artisti ja somevaikuttaja Dan ”Uniikki ” Tolppanen on yksi Laskuttamo Oy:n perustajista. Hän kertoo olevansa iloinen Laskuttamon voidessa tarjota alansa kevytyrittäjille helppokäyttöisen alustan ja edullisen komission maailman pikkuhiljaa auetessa.

– Näin muusikot ja muut tapahtuma-alan yrittäjät voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja jättää meille tylsät paperityöt, Uniikki sanoo.

Yhteistyön johdosta Laskuttamo tarjoaa kaikille Klangin kautta palveluun liittyneille 3 % komission! Tarjouksen pääset hyödyntämään alla olevaa banneria klikkaamalla.