Helsinkiläistuottaja pääsi mukaan Quality Controlin uudelle kokoelmalle

MVAbeats on yksi 24Heavyn ja Young Thugin kappaleen tuottajista.

Migosin, Lil Yachtyn ja Lil Babyn labelina tunnettu atlantalainen Quality Control Music on julkaissut kaksi uutta kappaletta tulevalta kokoelmaltaan. Niistä toisen tuotantokrediiteistä löytyy myös moderneista trap-vaikutteisista biiteistään tunnetun suomalaistuottaja MVAbeatsin nimi.

MVAbeats eli 23-vuotias Vladislav Mokhin on ollut mukana tekemässä 24Heavyn kappaletta Longtime, jossa kuullaan fiittaajana Young Thugia. Kappaleen muita tuottajina ovat saksalaiset LNK ja Mario Petersen sekä itävaltalainen Palazzo Beats.

Toinen uusi kappale on Migosin, Lil Yachtyn ja Gucci Manen Intro, josta on julkaistu videokin. Molemmat raidoista ovat osa labelin uutta kokoelmalevyä Control the Streets Volume 2.

Suomen ja Venäjän kaksoiskansalainen ei ole ensimmäistä kertaa tuottamassa ulkomaisia nimiä. MVAbeatsin tuotantoa on aiemmin kuultu esimerkiksi Lil Skiesin maaliskuussa julkaistulla Shelby-albumilla, joka nousi ilmestyessään Billboardin Top 200 -listan sijalle viisi. Kotimaisista nimistä MVAbeats on tuottanut muun muassa Adi L Haslaa, Hassan Maikalia ja Yeboyahia.

Control the Street Volume 2 julkaistaan kokonaisuudessaan perjantaina 16. elokuuta. Tsekkaa tuore Longtime-video alta.