Ghostemanen, Iamddb:n ja Dope D.O.D.:n Suomen-keikat on peruttu

Ghostemane keikkaili edellisen kerran Suomessa viime kesän Blockfesteillä.
Iiro Kuosmanen

Peruuntuneista keikoista ainakin Ghostemanelle on haussa uusi ajankohta.

Eilinen uutinen Kevin Gatesin koko Euroopan-kiertueen peruuntumisesta ei valitettavasti jäänyt ainoaksi peruutusuutiseksi tällä viikolla. Nyt myös Iamddb:lle sekä Dope D.O.D.:lle Tavastialle ja Ääniwalliin kaavaillut keikat on peruttu, samoin kuin Ghostemanen huhtikuun keikka The Circuksessa.

Iamddb:n ja Ghostemanen peruutusten syiksi on ilmoitettu odottamattomat muutokset. Etenkin Ghostemanen paluulle Suomeen on selkeitä suunnitelmia järjestää uusi ajankohta, sillä liput käyvät sellaisenaan myöhemmin ilmoitettavalle uudelle keikalle.

Dope D.O.D. taas nostaa perumisen syyksi ”Euroopan tämänhetkiset olosuhteet” viitaten ilmeisesti koronavirukseen halutessaan vetää ”turvallisia” keikkoja täysille saleille. Erikoisesti kaksikko on kuitenkin perunut esiintymisensä pelkästään Tallinnassa ja Helsingissä, vaikka Virossa todettuja tartuntoja on ollut ainoastaan yksi ja Suomessa kuusi.

Kaikki jo ostetut keikkaliput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan. Ghostemanen kohdalla palautuksista antaa tarkemmat ohjeet Lippupiste, kun taas Iamddb:n sekä Dope D.O.D.:n niistä huolehtii Tiketti.