Fullsteam laajentaa tonttiaan – JVG teki ”Cheekit”

JVG isolla lavalla esiintymässä.
Fullsteam Agency on lisännyt JVG:n artistirosteriinsa.

Homma etenee Fullsteamilla.

Ohjelmatoimistona ja tapahtumajärjestäjänä tunnetun Fullsteam Agencyn kotimainen artistirosteri laajenee entisestään. Yhtiö on ilmoittanut kiinnittäneensä lukuisia uusia artisteja listoilleen, minkä seurauksena sillä on tällä hetkellä edustuksessaan yli sata suomalaista artistia tai yhtyettä.

Tuoreimpien kiinnitysten joukossa on muun muassa JVG, jonka keikkamyynnistä on aiemmin huolehtinut ohjelmatoimisto Warner Music Live. Siirto tuntuu melko erikoiselta, sillä kaksikon levy-yhtiö PME Records toimii edelleen läheisessä yhteistyössä Warner Musicin kanssa. Warner markkinoi osan PME:n julkaisemasta materiaalista ja aiemmin se toimi myös labelin jakelijana.

Toisaalta samanlaisen liikkeen teki myös Cheek historiallisten Olympiastadionin keikkojensa jälkeen. Taukonsa jälkeiset keikat elokuussa uransa lopettanut artisti toteutti Fullsteamin tuella. PME:n tapaan Cheekin perustama Liiga Music oli ja on edelleen Warnerin yhteistyökumppani.

Muita tuoreita urbaanin musiikin kentän edustajia Fullsteamin tallissa ovat DJ PolarsoulLähiöbotox ja Redrama. Yhtiön edustukseen ovat jo aiemmin kuuluneet esimerkiksi Asa, Cledos, Paperi T ja View sekä Rähinä Recordsin artistit.

Fullsteamilla on ollut muutenkin iso vuosi, jota kuvaa ehkä parhaiten ilmoitus Ed Sheeranin keikan järjestämisestä Malmin lentokentällä ensi kesänä. Ehkä saamme joskus myös maailman suosituimman liveartistin taannoisen yhteistyökumppanin Eminemin Suomeen?