F:n Piirrä kuvia -kappaleen video esittelee artistin livekeikkojen estetiikkaa

Samu Hintsa

Kappale on osa helsinkiläisartistin esikoisalbumia.

Tulokasartisti F eli Fanni Sjöholm on julkaissut uuden musiikkivideon huhtikuussa ilmestyneeltä Mä en oo viel tarpeeks iso -esikoisalbumiltaan. Tällä kertaa visuaalit on saanut ympärilleen tropical house -henkinen loppukesän kesähittiehdokas Piirrä kuvia.

Pitkäsoitollaan F käsittelee kasvamista, aikuisuutta ja siihen johtavaa muutosta muun muassa ihmissuhdekokemusten, mielenterveysongelmien, seksin ja kuoleman kautta. Turkulaislähtöisen artistin mukaan Piirrä kuvia sai alkunsa ajatuksesta kirjoittaa siitä, mitä seksi on hänelle itselleen parhaimmillaan.

– Asetin itelleni haasteen puhua aiheesta mahdollisimman kaunein metaforin, kuitenkaan asiaa liikaa silottelematta. Ylipäätään tän kaltaisia biisejä on mun mielestä olemassa liian vähän ja koin et tällainen puheenvuoro on tarpeellinen ensinnäkin naisen suusta ja myös suomiräpin kentällä, F kertoo.

Idea videoon taas lähti hyvinkin kotikutoisesti siitä, että F halusi esitellä livekeikkojensa estetiikkaa myös niille, jotka eivät ole hänen keikoilleen päässeet. D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -jäsenen soolokeikoilla on jo useamman kuukauden ajan nähty led-valoilla varustettu keinu, joka on hänen debyyttialbuminsa lapsuus-aikuisuusteemaa tukeva lavaste. Nyt se on saatu taltioitua musiikkivideollekin.

– Ideana oli luoda visuaalinen ilotulitus, jossa Piirrä kuvia herää henkiin mun ja keinun yhteispelillä tanssien niinkun mä himassa peilin edessä tanssisin; tosissaan totta kai, mutta ottamatta itseäni liian vakavasti. Lisäksi sotketaan maaleilla ja hikoillaan kuten mun visuihin kuuluu.

Katso Piirrä kuvia -musiikkivideo alta. Videon on ohjannut Samu Hintsa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.