Flow Festival julkaisi lisää esiintyjiä: mukana muun muassa Wizkid ja Tove Lo

Wizkid / Flow Festival

Julkistuksien myötä kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä.

Flow Festivalin ohjelma kasvaa festivaalin julkistettua lisää odotettuja kansainvälisiä ja kotimaisia artisteja. Helsingin Suvilahdessa 11.-13. elokuuta järjestettävä festivaali tuo lavalle monipuolisen kattauksen tarjoten musiikkia aina suomi-indien huippunimistä elektroniseen musiikkiin.

Jos festivaali onnistui viime vuonna tarjoamaan jotain suurta afropopin ystäville, ei se petä tänäkään vuonna. Kenties suurin juuri julkistetuista nimistä on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiin afrikkalaisartisteihin lukeutuva Wizkid. Marraskuussa viidennen albuminsa More Love, Less Ego julkaissut Grammy-palkittu nigerialainen artisti ei ole aiemmin esiintynyt Suomessa, joten perjantain keikka on jotain, mitä kannattaa odottaa.

Myös ruotsalainen pop-tähti Tove Lo nousee festivaalin lavalle. Suurimmilla hiteillään jo yli puoli miljardia Spotifyssä striimannut artisti on läpi uransa kulkenut ylpeästi omia raiteitaan maustaen pop-täydellisyyttä huokuvia kappaleitaan vahvalla feminismillä ja anteeksipyytelemättömällä asenteellaan. Myös lauluntekijänä tunnettu artisti on tehnyt yhteistyötä muun muassa Coldplayn ja Charli XCX:n kanssa.

Kotimaisen musiikin osalta pääsemme näkemään ja kuulemaan useammankin erityiskeikan. Hiljattain uuden singlen julkaissut Maustetytöt tarjoilee sunnuntaina Flow’n päälavalla keväällä ilmestyvän uuden levynsä Maailman onnellisin kansa erityiskeikalla, joka kantaa nimeä ”Maustetytöt III”. Myös sooloartisti Litku Klementiltä nähdään erityiskeikka, kun lavalle nousee perjantaina Litku Klemetti Viihdeorkesteri.

Uusimpien julkistuksien myötä pääsemme näkemään myös Länsi-Afrikan viulumusiikia, R&B:tä, hiphopia ja elektronista musiikkia yhdistelevän viulisti-laulaja Sudan Archivesin, viiden vuoden keikkatauolta palanneen elektronisen musiikin yhtye Moderatin ja monia muita.

Elokuussa järjestettävä festivaali tarjoaa kaiken kaikkiaan lähes 150 esiintyjää tarjoten musiikkia ja taidetta moneen lähtöön. Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Alta voit tarkistaa festivaalin Spotify-soittolistan, josta pääset valitut palat kuulemaan.