Fetty Wapin ensimmäinen Suomen-keikka jäi lyhyeksi – katso kuvat tapahtumasta

Fetty Wap tervehtii yleisöä lähietäisyydeltä.
Fetty Wapin keikka järjestettiin Helsingin The Circuksessa 7. syyskuuta.
Vimugraphy

Yhdysvaltalaisartistin lämppäreinä nähtiin muun muassa kotimaiset Turisti ja Sexmane.

Viime viikonloppuna Fetty Wap pistäytyi pistäytyi ensimmäisellä Suomen-keikallaan Helsingin The Circuksessa osana tämänhetkistä Euroopan-kiertuettaan. Mukanaan hänellä oli kanadalainen Peter Jackson, ja kotimaisista nimistä lämmittelijöiksi oli buukattu Skorpionin artistirosteriin kuuluvat Turisti ja Sexmane. Illan levyselektioista vastasivat DJ-duot HOODWATCH ja DOSĒ.

Talo pysyi yllättävänkin tyhjänä lämppärien aikana, tosin kukin heistä sai pienenkin yleisön hyvin mukaan. Fetty Wapin mukanaan tuoman Peter Jacksonin esiintyessä kiinnostunutta yleisöä alkoi riittämään jo runsaammin, ja Fettyn astellessa lavalle aikataulun mukaisesti oli taskulamppumeri jo valtaisa.

Itse Fetty Wapin muutoin energinen keikka sai ikävän päätöksen, kun artistia kohden heitettiin lasi tai jotakin vastaavaa yleisöstä. Tästä ei yhdysvaltalaisartisti luonnollisestikaan pitänyt. Lyhyen kommentoinnin jälkeen kuultiin enää pari biisiä, kunnes Fetty asteli lavalta pois vain 25 minuuttia keikan alkamisen jälkeen. Selkeästä pettymyksestä ja ärtymisestä huolimatta keikalla ehdittiin kuulemaan artistin tunnetuimpia kappaleita, kuten Trap Queen, Birthday ja My Way.

Keikka järjestettiin The Circuksessa lauantaina 7. syyskuuta. Tsekkaa kuvagalleria tapahtumasta alta.