Ensimmäistä kertaa samalla raidalla: Turistin uudella biisillä on mukana suomiräpin pioneeri Elastinen

Skorpionin artisti jatkaa iskevän tuotantonsa parissa.

Dynaamisista live-esiintymisistään monelle tuttu Turisti, oikealta nimeltään Harlova Vukulu, jatkaa vahvaa nousukiitoa urallaan. Artistin vuoteen ovat kuuluneet muun muassa keväällä julkaistut Gunshit-single sekä Interrail EP, jotka ovat olleet puhutuimpien rap-tapauksien joukossa tänä vuonna.

Maineikkaan festarikesän sekä kiireisen ympäri Suomen keikkailun lisäksi artisti julkaisi tänään uutta musiikkia. Single kulkee nimellä Tippa-T.

Biisillä kuullaan mukana suomiräpin suurimpiin nimiin kuuluva Elastinen, jonka kanssa työskentelystä oman sukupolvensa rap aaltoa johdattava räppäri on haaveillut jo pidemmän aikaa.

– Oon halunnu tehä jo pitkään biisin ison artistin kanssa ja Elastinen on ollu lowkey unelma koska oon kuunnellu sitä junnuna tosi paljon. Biisinalku synty tuottaja Röökin kanssa helposti, oltiin siit innoissaan ja laitettiin se rohkeesti Elalle. Siin ei kestäny kun pari tuntia ja Kimmo oli nauhottanu studiollaan kovan versen Jay-Z:n tyyliin ykkösellä narulle, hän kertoo.

Siinä missä Turisti manifestoi omaa tulevaisuuttaan, raidalla mukana oleva pioneeri listaa ja reflektoi saavutuksiaan ja jakaa ohjeita artistinaluille.

– Oon ollut todella vaikuttunut siitä energiasta jolla Turisti tekee musaa, esiintyy ja vie uraansa eteenpäin. Se tempaisee mukaansa ja oli ilmiselvää että lähden messiin kun pyydettiin! Tutustuttuani paremmin itse hahmoon oon yhä vakuuttuneempi että tässä on yksi tulevista suuruuksista, hän kertoo.

Kuuntele pohjoishelsinkiläisen artistin uusin single alta. Tuottajana biisillä toimi Salahpolo.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.