Ege Zulun uuden albumin kansikuva ja kappalelista julkaistiin

Tulevana yönä ilmestyvän albumin levyjulkkareita juhlitaan ensi kuussa.

Kesän festarilavoja villinnyt Helsingin Roihuvuoressa kasvanut artisti julkaisee tänä perjantaina 30. syyskuuta uuden albuminsa Oi maamme Helsinki, joka on artistin kasvutarina ja käsittelee räppärin omakohtaista kokemusta helsinkiläisyydestä.

Viime perjantaina julkaistu single Melankolia on Salahpolon tuottama mukaansatempaava kappale, joka kokoaa Ege Zulun tavan katsella maailmaa ja Suomea positiiviselta kannalta.

Alta pääset kuuntelemaan tulevan albumin viimeisen singlen videon kera.

Tulevalla albumilla kuullaan vaikuttava kokoonpano genren kärkinimiä, johon kuuluu Sexmane, Jare Brand, Asa, Turisti, Victor Nordis, LEWIZKI ja Zpoppa. Albumin vastaavana tuottajana toimii Victor Nordis, joka on nuoresta iästä huolimatta luonut vaikuttavaa tuottajan uraa sekä ollut mukana tuottamassa useita muitakin, kuten muun muassa Costia ja JVG:tä.

Artisti on kertonut musiikkinsa saaneen vaikutteita erityisesti Etelä-Ranskasta, niin sanotusta Marseille-soundista, jota kuullaan myös Ege Zulun uudella albumilla. Oi maamme Helsinki -levyjulkkarikeikka pidetään Helsingin Ääniwallissa perjantaina 28. lokakuuta.

Alta voit katsoa tänä yönä ilmestyvän levyn biisilistan ja levynkannen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Herra.swengari (@egezulu)