Eetee kokosi dystopia-aiheisen posseraidan

Oona Vanhatupa

Osallistujat löytyivät Twitchin ja Instagramin kautta.

Keväällä 2020 pandemia-aiheisen ja paljon huomiota saaneen Yo! Karanteeni raps -posseraidan koonnut Eetee on julkaissut uuden posseträkin. Tuoreen kappaleen nimi on Dystopia 2021.

Ennen kesää EeteeTV:n Twitchissä järjestettiin skaba, jossa katsojat saivat päättää ketkä pääsevät mukaan dystopia-aiheiselle biisille. Osallistujia oli lopulta lähemmäs kolmekymmentä.

– Taso yllättävänkin korkea. Kaikki osallistujista räppäsi biittiin ja värssyissä on muutamia todella kovia lainejakin. Biisille päätyi lopulta 19 räppäriä, Eetee kertoo.

Mukana ovat Rehtori, Nallepuhveli, Hesselhoff, Onkaloinen, Agistas, M.A.K.O., Fokktor, Laama, Anselmi, Leokoira, Pandemonium, Jesperi, Vapaa Radikaali, MC Laakso, Penny Harlin, Uu, Transsi Kela ja Hypenaketti. Luonnollisesti raidalla kuullaan myös itse Eeteetä, joka huolehti scratcheista yhdessä DJ Rullbizan kanssa.

Biitit Eetee tekee yleensä striimissä, mutta tämänkertainen pohja oli tuottaja-MC:n vanhempaa tuotantoa. Biitti oli vaihtoehtona Yo! Karanteeni rapsille ja jo ennen sitä samaa biittiä oli hyödynnetty Lyömättömien keikkasetissä.

– Mahtava homma, että tää sai vihdoin kodin. Samplena käytettiin J Dillankin käyttämää Jimi Entley Soundin Charlie’s Themeä.

Hienoja asioita on tiedossa enemmänkin, sillä Eeteen tuleva EP alkaa olla valmis. Sen ensimmäinen single Oon pahoillani julkaistiin Rekamin luotsaamalla Pihlderbergillä elokuussa.

– Nyt vaan oikeastaan Megabausan kanssa mietitään sopiva ajankohta julkasulle. Veikkaan, että viimeistään vuoden alkuun tipahtaa.

Kuuntele tuore posseraita alta. Muista myös ottaa seurantaan EeteeTV-kanavat Twitchissä ja YouTubessa!