Djangomaynille aika on rahaa – uudella singlellä kuullaan myös MG:n aisaparia

Brando ja Djangomayn ulkona tupakalla.
Uusi kappale on kolmas lohkaisu Djangomaynin tulevalta projektilta.
Joonagraphics

Dolla dolla bill y’all!

Tasoi Recordsille sainattu Djangomayn on julkaissut kolmannen singlelohkaisun tulevalta projektiltaan. Tuore Aika = Rahaa -single on tunnelmallinen kuvaus rahan ja musiikin tekemisen oravanpyörästä.

Kuluneen vuoden aikana singlet Money Dance ja Lovee julkaissut helsinkiläisartisti haluaa rikkoa musiikillaan rajoja ja tehdä monipuolista materiaalia. Kaavoihin jumiutuminen ei innosta, mutta samaan aikaan ympäristö asettaa tietynlaisia odotuksia.

– Mä oon ollu kiireinen mies musan tekemisen kanssa ja kelaillu paljon mun elämää ja motivaatioita. Cash rules everything around me, dolla dolla bill y’all. Nää on faktoja. Täs on mun ajatuksia tulevaisuudesta ja miten me muututaan sen mukana, ja miten vaikee välil olla oma ittensä maailmassa mis kaikki yritetään skidistä asti laittaa samaan muottiin.

Kappaleella on mukana Mikael Gabrielin aisaparina tunnettu Brando, joka tuo träkille omaa pehmeää ja melodista soundiaan. Kappaleen on tuottanut nuori helsinkiläinen tuottaja Akeem ja sille julkaistaan myöhemmin video.

Ota träkki kuunteluun alta. Djangomayn on mahdollista nähdä tänään perjantaina livenä Espoon Kannussa, jossa keikkailevat myös Gracias ja Kingfish. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.