DJ Kridlokkilla on hankaluuksia päättää kuka hän on – kuuntele sampleri uudesta albumista

DJ Kridlokk punaisessa takissa selkä kameraan.

Helsinkiläisartisti paljasti kolmannen albuminsa kappalelistan.

DJ Kridlokk julkaisee odotetun Silius-albuminsa tasan kahden viikon päästä. Nyt helsinkiläisartisti on paljastanut kolmannen sooloalbuminsa kappalelistan.

Levyltä löytyy jo aiemmin singleinä julkaistujen Varaanin ja T-800:n ohella yhdeksän ennenjulkaisematonta raitaa. Parin vuoden takaista S/O -singleä albumille ei ole otettu mukaan. Tsekkaa kappalelista kokonaisuudessaan alta.

Ehkä eniten huomiota nimillään herättävät kokonaisuuden puoliväliin sijoitetut raidat Oon Paperi T ja Oon Eevil StööPaperi T:n kanssa DJ Kridlokk julkaisi Khid-aliaksellaan yhteisen EP:n kesällä 2013, kun taas Eevil Stöö on hänen pitkäaikainen yhteistyökumppaninsa. Omalle Iso vauva Jeesus -albumilleen Oon Eazy-E -nimisen kappaleen tehnyt Stöö on myös levyn julkaisijana toimivan Katakombin perustaja.

Lisäksi DJ Kridlokk on kasannut pitkäsoitosta samplerin, joka antaa hieman ennakkotuntumaa albumin sisältöön. Platan levyjulkkarit järjestetään Helsingin Korjaamolla perjantaina 22. helmikuuta.

https://soundcloud.com/khid/dj-kridlokk-silius-album-sampler/s-gEuuD?fbclid=IwAR0LBlc_7mdPCP-r9CridQYBE2GEgEeho5Wbypo4In-Tg2WyX-0368_KxzI