$aulin uudella singlellä hypnoottinen äänimaailma vie viininhuurteiselle matkalle

Samuli Vienola

Kappale on osa artistin toukokuussa ilmestyvää levyä.

Nykyisin Katutaso ja Sony Musicilla levyttävä $auli julkaisi kolmannen kappaleensa toukokuussa ilmestyvältä debyyttilevyltään. Biisi kulkee nimellä Wasted, joka sai räppärin mukaan inspiraationsa yön pikkutunteina.

– Wasted-biisi syntyi kun kuuntelin musaa viini-illan jälkeen ja törmäsin erääseen biittiin, josta innostuin todella paljon. Freestylesin kertosäkeen saman tien ja kirjoitin versen niissä fiiliksissä. Soitin Jonakselle biisin myöhemmin ja hän innostui hyppäämään mukaan. Wasted on öinen fiilistelybiisi, jonka hypnoottinen äänimaailma ja koukuttava kertosäe vie kuuntelijan ihan omanlaiselle matkalleen, hän kertoo.

Artistin musiikissa käsitellään paljon ihmissuhdeasioita sekä nuoren miehen ahdistusta, riittämättömyyden tunnetta ja siitä syntyviä paineita. Räppärin tähän mennessä tulleisiin suosituimpiin julkaisuihin kuuluvat muun muassa singlet DAYTRIP, Fileis ja Mielikuva.

Länsi-Vantaalta kotoisin, sittemmin helsinkiläistynyt artisti kuvailee ammentavansa inspiraatiota artisteista kuten 2Pac, The Notorious B.I.G., N.W.A ja viime aikoina erityisesti Mac Miller.

– Oon saanut myös suurta inspiraatiota Pink Floydista. Vaikka mun musassa ei saundillisesti välttämättä oo hirveesti samanlaisuuksia niiden kanssa, niin saan kuitenkin kaikenlaisesta erilaisesta musasta inspiraatiota tehä just sitä mun omaa juttua, hän pohtii.

Nappaa artistin uusin kappale kuunteluun alta: