Andre ravistelee epävarmuudet popahtavalla singlellään Joe L:n kanssa

Single on pohjustusta laajemmalle kokonaisuudelle, jolla ei ole vielä julkaisuajankohtaa.

Myös Blockfestin sekä Heineken Silverin Fresh-konseptissa esiintyvä turkulaisartisti Andre julkaisi viime viikolla uuden kappaleen. Artistilupaus yhdistää biisillään voimansa Joe L:än kanssa, joka on tullut tutuksi tänä vuonna monelle Käytöstapoi-singlestä, jolla on mukana william.

– Laitoin Joelille viestä vähän vajaa vuos sitten ja sovittiin et tehään musaa yhessä kun keritään. Sit vaan sovittiin sessari ja kuuneltii toistemme demoi ja löydettiin tää kappale. Koettiin et tää on hyvä biisi ja ois kiva viedä tää maaliin yhessä, hän muistelee.

Kaksikon kappale kulkee nimellä epävarmoi, joka omaa huolettoman fiiliksen sekä käy läpi ajatusta, että  miksi on paras keskittyä omaan tekemiseen eikä ulkopuoliseen hälinään.

– Biisin tarkotus on kertoo siitä, että en jaksa murehtii siitä mitä muut ajattelee ja jauhaa mun jutuista, Andre kuvailee.

Tuotannosta vastaa Fountain Productionista tuttu GoodJobLarry ja Penelope-megahitin tuottanut Aitio. Menevä ja popahtava single pohjustaa Andren tekeillä olevaa laajempaa kokonaisuutta jolle ei ole vielä julkaisupäivämäärää.

Artistilla on useita keskenään eri tyylisiä esikuvia, joiden mukaan kuuluu myös suomalainen artisti TIPPA.

– Mul on tosi paljon esikuvii maailmalla ja siks en ehkä osaa sanoo ketään ihan tiettyä. Yks all time favourite on Lil Uzi Vert. Ehkä tämän hetken artisti ketä fiilaan ja seuraan tosi paljon on myös Blockfesteillä esiintyvä SAINt JHN. Suomesta löytyy myös esikuva TIPPA josta on musiikin mukana tullut mulle myös hyvä ystävä!

Tähän mennessä paras muisto uralla on muodostunut Andrelle keikkailun parissa.

– Olin Turussa lämppäämäs williamii ja se energia, minkä mä sain sinne lavalle oli jotain mitä en ennen ollu tehny. Myös yleisö oli ihan messis ja jengi fiilas isosti, hän toteaa iloisesti.

Kuuntele Andren single alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.