Adi L Hasla suuntaa aiempaa pidemmälle matkalle oman päänsä sisään

Julian Schröpel

Adi L Haslan kolmannen sooloalbumin yhteydessä julkaistaan dokumentti hänen urastaan.

Jyväskyläläislähtöinen Adi L Hasla julkaisee kolmannen sooloalbuminsa perjantaina 8. toukokuuta. Platinaa jo ennen julkaisuaan striimanneen albumin nimi on julkaisuajankohdan kanssa linjassa, sillä pitkäsoitto on nimeltään 8. päivä.

Levyllä on 12 raitaa, joista puolet on ennenjulkaisemattomia. Uusien kappaleiden ohella mukana on kolme ennen viimevuotista Rikastu tai kuole yrittäjänä -EP:tä julkaistua singleä sekä tämän vuoden puolella julkaistut singlet.

Vierailijoina projektilla kuullaan Pihlajaa, Elias Gouldia sekä Lukas Leonia. Tuotannosta vastaavat Ville TuuliniemiGas Gas, KIRO, Sakke Aalto, Atso Soivio, Jay Kova, Huge Hefner ja Mikko Koivunen.

– Uusi albumi on ehdottomasti suorempi, synkempi, tutkiskelevampi ja rauhallisempi kuin aiemmat. Mun mielestä siinä kuuluu sellanen pidempi matka oman pään sisään. Uudella levyllä on myös enemmän laulamista, Adi L Hasla kertoo Klangille.

Lisäksi tulossa on lyhytdokumentti Adi L Hasla – Välitilinpäätös, joka tullaan lisäämään YouTubeen heti levynjulkaisupäivänä. Dokumentin on ohjannut Faruk Nazeri, joka on aiemmin tehnyt useita musiikkivideoita Adi L Haslalle sekä monille muille artisteille.

– Dokumentti on kooste tähänastisesta urasta ja avaa vähän myös elämää ennen musiikkiuraa. Avaa mun tarinaa siis. Ei täyspitkä dokkari, koska koin, että tässä vaiheessa olis kornia höystää liikaa. Vaikka on jonkun verran vuosia alla, niin silti suhteellisen vähän. Siksi nimi Välitilinpäätös, artisti täsmentää.

8. päivän kappalelistan ja kannet näet alta. Levystä ei ole toistaiseksi tiedossa fyysistä painosta.

01. 100KM
02. Ne Ei Anna Mun Nukkuu feat. Pihlaja
03. Morfiini
04. Samas Venees
05. Kaaos feat. Elias Gould
06. Kevät feat. Pihlaja
07. Kokonaan Mun
08. Ei Saada Takasin Meit
09. Elämä On Komediaa
10. Turta
11. Miten Täs Kävi Näin feat. Lukas Leon
12. Jumis