Mikael Laurent avaa pinnallista skene-elämää uudella singlellään: ”Vaikka se on samalla tosi pinnallista ja tyhjää, siinä on jotain koukuttavaa”

Replica Studios

Artisti julkaisi toisen singlensä viime vuonna perustetun Laundry-labelin alla.

Aikaisemmin muun muassa YleX:n Nosteessa-osiossa noteraattu tulokasartisti sekä Venetia-kollektiivin mixtape-julkaisuissa ja -tapahtumissa vieraillut Mikael Laurent julkaisi viime perjantaina uuden kappaleensa Vaikee lopettaa. Tuoreella biisillä kuullaan myös nousukiitoa tekevää, samoissa porukoissa musiikkia työstävää Lukaboa.

Single jatkaa samaa linjaa kuin aikaisemmat kaksi biisiä yhdistellen melodista räppiä brittiklubivaikutteiseen, breakbeatista ja drum ’n’ bassista ammentavaan tuotantoon, josta vastaavat Kris ja Arttu Hiltunen.

Tulevalle EP-levylle ilmestyvä kappale kertoo pinnallisista kaverisuhteista ja skene-elämästä.

– Single kertoo skenettämisestä ja pinnallisista kaverisuhteista. Joka viikko on uusi paikka ja uudet bileet missä voi käydä näyttäytymässä. Vaikka se on samalla tosi pinnallista ja tyhjää, siinä on jotain koukuttavaa, jonka takia sitä on monien vaikea lopettaa. Vaikka sen turhuuden tunnistaisikin, Mikael Laurent avaa.

Aikaisemmin indienä toiminut artisti julkaisi täten toisen singlensä Laundry-labelilla, jonka kautta musiikkinsa on julkaissut viime aikoina myös Grande Mahogany sekä Jore & Zpoppa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.