Mikael Laurent antaa esimakua tulevasta musiikistaan uudella singlellään

Helsinkiläinen artisti esittelee musiikissaan itselleen uudenlaista soundia.

Muun muassa YleX:n nosteessa noteerattu artisti Mikael Laurent aloitti omien ambient-sävytteistä räppiä olevien biisien julkaisun vuonna 2019.

Nyt helsinkiläinen artistilupaus aloitaa alkaneen vuoden aiemmasta musiikistaan hieman poikkeavalla soundilla, sillä juuri julkaistu single on astetta nopeatempoisempaa ja garage-soundia sisältävää, jättäen viime vuoden kaihoisamman fiiliksen melodian osalta taakseen.

Vaikka soundi onkin aiemmasta astetta iloisempaa, liikkuvat aiheet artistin mukaan yhä kaihoisissa tunnelmissa.

– Tää on anteekspyyntökappale, joten teemat täs biisis liikkuu yhä sellasis vaikeissa aiheissa. Garage ja DnB-soundi inspiroi mua tällä hetkellä, joten saman suuntasta on luvassa myös vielä tulevaisuudessa lisää, hän kertoo.

Uusi single kulkee aiheeseen sopivasti nimellä 123anteeks. Tuotannossa on ollut mukana artistin kanssa aieminkin yhteistyötä tehnyt Kris, joka on työskennellyt viime aikoina muun muassa Edictin, Jacquesin sekä muun muassa Jambon lämppärinä olleen LukaBon kanssa.

Mikael kuvailee yhteistyön sujuneen nopealla tahdilla studiolle mennessä.

– Lähetin tän idean Krisille ja työstettiin se aika äkkii valmiiks kahestaan. Meille on syntyny jo sellanen symbioosi mis tehään duunii ja tavallaan löydetään se sama fiilis aika nopeesti studiolle mennessä, hän kuvailee naurahtaen.

Musiikillisesti artisti saa inspiraatiota erityisesti yhdestä kotimaisesta artistista.

Aaro630 on sellanen kenen musaa fiilaan täl hetkel paljon.

Tulevan vuoden aikana artistilla on suunnitteilla julkaista mahdollisesti myös suurempi kokonaisuus. Varmana julkaisuna räppäri-laulaja paljastaa julkaisevansa vielä ainakin yhden singlen, josta hän on itse erittäin innoissaan.