Leo Luthandon uusi biisi palaa koruttoman tarinankerronnan äärelle: Introssa kuullaan myös Elastisen ääni

Tänä vuonna uutta musiikkia on luvassa paljon.

Nykyään Löyly-Viihteen kautta musiikkiaan julkaisevalta Leo Luthandolta kuultiin perjantaina uutta musiikkia singlen merkeissä. Viime vuonna Rähinä Recordsilta siirtynyt artisti käsittelee Ei säälii -nimisellä kappaleella tähän astista uraansa ja sen varrelle mahtuneita vaikeuksia, mutta biisi toimii myös jonkin sortin paluuna vanhaan.

– Biisi merkkaa mulle paluuta koruttomamman tarinankerronnan äärelle ja se syntyi tunteesta, että haluan pitkästä aikaa julkaista musaa, jossa on niitä syvyyden ja peittelemättömyyden elementtejä, joita siinä ennen ehkä oli enemmän, artisti kuvailee.

Ensimmäistä kertaa Leo nousi julkisuuteen vuoden 2018 Idols-laulukilpailusta erottuen joukosta nimen omaan räppärinä, mutta nykyään artisti kuvailee ulosannin ja luomisprosessin olevan monipuolisempaa. Uuden kappaleen intro viekin kuulijan nostalgisiin tunnelmiin alun perin juuri Idolsissa kuultujen Elastisen sanojen saattelemana.

Kappaleen tuotannosta vastaa artistin kohdalla tutuksi käynyt Taha El Ouacef ja Leo kertookin suurimman osan musiikista syntyvän juuri Tahan kanssa.

– Parasta meidän sessareissa on varmaankin oikea tasapaino hauskanpidon ja työskentelyn välillä. Onneksi työskentelyn lomassa onkin aina aikaa myös heittää huulta ja ihmetellä maailman menoa, koska biisejä syntyy koko ajan hyvää tahtia, Leo kiteyttää.

Uusi kappale avaa levy-yhtiön mukaan uuden soundillisen vaiheen uralla ja uutta musiikkia on luvassa vuoden aikana paljon. Tuoreen julkaisun pääset kuuntelemaan alta.