Kuopiolainen räppiyhtye Bojos tekee läpimurtoa omaperäisellä tyylillään

Duo on astunut rohkeasti valokeilaan omaperäisellä tyylillään ja voittamattomalla asenteellaan.

Kuopiolainen rap-yhtye Bojos on jatkanut musiikillista matkaansa uskollisena omalle tyylilleen ja valmistautuu vahvasti kohtaamaan syksyn pimeyden uudella SECURITAS-singlellään. Uusi kappale kertoo rohkeasti rikkauksien ja vaurauden tavoittelusta, unohtamatta keinoja kaihtamatta. Sick Boogie Recordings levy-yhtiöllä levyttävä kaksikko onnistuu taitavasti tasapainoilemaan lain ja laittomuuksien rajamaastossa, osoittaen valmiutta tehdä mitä tahansa rahan eteen.

Bojos ei ole pelkästään musiikkia, vaan he edustavat myös kuopiolaisen räpin uutta aaltoa, joka on voimakkaasti valtaamassa paikkansa Suomen räppiskenen ytimessä. Yhtyeen kevään julkaisut, singlet EURODANCE ja PUMMI, ovat jo vallanneet klubien tanssilattioita ja osoittaneet, että Bojosilla on potentiaalia nousta suureksi nimeksi kotimaan musiikkimaailmassa.

Kaksikon erottuva piirre on heidän kykynsä luoda moderni saundi ja visuaalinen ilme, jotka erottuvat selvästi suomalaisen räppikentän massasta. Yhtye on onnistunut löytämään omanlaisensa äänen, joka yhdistää juhlimisen ja täysillä elämisen elementit kovaan työhön ja tavoitteiden saavuttamiseen. Kappaleiden tarinankerronnassa korostuu päämäärätietoinen asenne ja kovan työn merkitys, mikä tekee Bojosista poikkeuksellisen kiinnostavan yhtyeen.

Suomalainen musiikkikenttä kaipaa raikasta tuulahdusta, ja Bojos on juuri sitä. Heidän nousunsa kuopiolaisesta räppipiireistä Suomen rap-skenen ytimeen on todiste siitä, että omaperäisyys ja lahjakkuus voivat murtaa läpi massasta. Rap-duon tarina on vasta alkamassa, ja odotamme innolla nähdä, mihin suuntaan he vievät suomalaista musiikkia seuraavaksi.

Alta voit kuunnella heidän tuoreimman singlen.