Kube julkaisi uuden singlen vain kaksi viikkoa edellisen jälkeen – ”Otin 100k ällän mut se ei oo mulle biggie”

Loasteeze

Kube tulee julkaisemaan jälleen uuden albumin.

Suomirapin uranuurtaja Kube julkaisi jälleen uuden singlen, vaikka edellisestä on kulunut vain kaksi viikkoa. Nimeä BIGGIE kantava biisi tullaan niin ikään kuulemaan artistin tulevalla albumilla ja sen tuotanto jatkaa edellisen singlen maailmaan sopivalla tunkkaisella mutta melko rauhallisella melodialla maustetulla biitillä, joka laittaa niskan liikkumaan.

– ”Otin 100k ällän mut se ei oo mulle biggie” -lainin kirjotin pari vuotta sitten ku lockdown hittas ja mult peruttiin jo myytyjä keikkoja about sadan tonnin edestä. Se oli yks laini joka jäi ajatuksiin kunnes sit tein tän biitin, kertoo artisti biisin synnystä.

Vakuuttavan uran omaava Kube on tehnyt musiikkia jo pitkään; ensimmäinen Spotify-julkaisu löytyykin jo vuodelta 2013. Sittemmin artisti on julkaissut lukuisia albumeita ja tuleva onkin jo kymmenes. Vyöltä löytyy hittibiisejä, kuten 100 ja Cledoksen kanssa julkaistu Japanese drip. Ajan myötä Kube tuntuukin saavuttaneen arvostetun aseman kotimaassa nimenomaan räppärinä ja uusi biisi ammentaakin genren legendalta, itse The Notorius B.I.G.:lta.

– Rumpusoundit muistutti Biggien biisin soundeja ni kelasin et tää läppä tähän ja sit tuli hookki. En käy tos kappalees tota hommaa sen tarkemmin läpi vaan enemmänkin teksteissä ja flowssa on se ”Bounceen aina bäkkiin” -energia, kuvailee Kube.

”Yhden miehen armeijaksi” tituleerattu artisti vastaakin kappaleesta lähes täysin itse aina sanoituksista miksaukseen saakka. Ota tuore artistin itse tuottama kappale haltuun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.