Kaipin kappaleella on tempoa ja haikeutta ilman sääntöjä – mukana tuoreella singlellä Serafiina

KAIP tuijottaa kameraa kohti keltaisen taustan edessä.
Kaipin tulevalle albumille ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, sillä se on vielä työn alla.
Henry Salmi

Tavoitteena on julkaista albumi vielä tämän vuoden puolella.

Nuori pop-artisti Kaip julkaisi viime perjantaina tulevan albuminsa neljännen singlen. Kappale kantaa nimeä en saa sua ja mukana raidalla on Monsp-artisti Serafiina. Kappaleellaan artisti on suurien aiheiden ja voimakkaiden tunteiden äärellä.

– Mul tuli pari semmost, en mä nyt sanois et ilosempaa, mut eri taval haikeempaa biisii tohon väliin ja sit mul tuli fiilis et haluun jonku tommosen synkemmän, avaa KAIP kappaleen taustoja.

Uusin kappale oli artistin mukaan pitkään jumittunut demovaiheeseen ja vasta idea vierailijasta puski kappaleen lopulliseen muotoonsa.

– Ollaan tehty jo pitkän aikaa sitten Serafiinan kanssa musaa ja on ollut vaan ajan kysymys milloin ollaan samalla biisillä. En saa sua -biisi syntyi siitä että aihe oli meille molemmille samaistuttava, mut vaan eri puolilta tarinaa. Kun yhdistettiin samaan biisiin kaksi eri näkökulmaa, siitä syntyi jotain tosi uniikkia. Meidän laulusoundit sopii tosi hyvin yhteen ja lopulta tää biisi syntyi vaan tosi helposti, Kaip kuvailee.

Viime perjantain single on neljäs julkaisu artistin tulevalta albumilta. Tarkempaa aikataulua albumille ei Kaip vielä uskalla paljastaa, sillä se on edelleen työn alla. Tavoitteena on kuitenkin saada levy ulos tämän vuoden puolella.

Tulevan albumin tyylistä kysyttäessä artisti korostaa tekevänsä omannäköistään musiikkia.

– Tulevalla albumilla mukana on edelleen se mun musassa syvällä oleva tanssittavuuden ja surullisuuden yhdistelmä. Aiemmin mä tein sellasen vähä dancehall-vetosen albumin, sillee et se oli tiukemmin sellasta yhen rytmistä, mut täs mä oon luopunu kaikist säännöistä. Nyt mä haluun tehä sillee tosi haikeen ja sellasen mun soundisen. Mä haluun et se on menevä, mut mä oon koittanu purkaa kaikkii sääntöi ja lukkoi siitä mitä sen pitää tarkottaa. Tempoo ja haikeutta, mut ei sääntöjä, kiteyttää artisti.