Jami Faltin juhlistaa elämää uudella kesäbiisillä: ”Oon vuosien kovan työn jälkeen päässy siihen tilanteeseen, että voin safkata hyvin ja spendata”

Haben Zecarias

Kappaleeseen kuvattiin pienen työryhmän kanssa myös musiikkivideo.

Hiljattain tamperelaislähtöisen R&B-laulaja Pihlajan kanssa kultarajan ylittäneen ALAX?-hittibiisin tehnyt Jami Faltin julkaisi uuden singlen Liiottelen. Tuoreimmalla energisellä ja kesäisellä kappaleellaan räppäri kertoo häpeilemättä siitä, kuinka nauttii oman kovan työnsä hedelmistä kannustaen kuuntelijoita tekemään samoin.

Kovassa haipissa olevan tuottajanero Salahpolon tehtailemalla biitillä yhdistyy tuhti bassolinja ja trooppisen kesäiset soundit, jotka toimivat käsi kädessä Faltinin flow’n ja tekniikan kanssa yhdistettynä melodiseen kertosäkeeseen.

Räppäri kertoo ettei ole aina ollut taloudellisesti näin hyvässä tilanteessa, joten nyt jos koskaan voi ja pitää nauttia siitä, minkä eteen on tehty töitä.

– Oon vuosien kovan työn jälkeen päässy siihen tilanteeseen, että voin safkata hyvin ja spendata niinku sanon tän biisin kertsissä. Noin ei todellakaan oo aina ollu ja sen kyl kuulee monen mun biisin lyriikoista, niin en mä haluu hävetä tai piilotella sitä että nykyää menee paremmin. Mun mielestä elämästä saa ja jopa pitää nauttii!

Artistin keikkakesä alkaa tällä viikolla Kalajoen Juhannuksesta ja loppuu elokuussa Faltinin kotikaupungissa pidettävään Blockfestiin.

– Tehtii tää kesäbängeri Salahpolon kanssa ja tää julkastaan just nyt, koska tää sopii mun mielestä täydellisesti mun juhannuksesta alkavaan ekaan festarikesään, kommentoi Faltin.

Biisiin julkaistiin myös musiikkivideo, jonka on ohjannut ja kuvannut Pamir Shakir.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.