Heviteemu julkaisi seitsemännen soolojulkaisunsa – kappaleella mukana Mouhous

Vihtori Valkama

Artisti-tuottaja tuo kappaleessa esille soundistaan uudenlaisia puolia.

Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu palasi vuoden 2022 loppupuolella julkaisutauoltaan kappaleella Kaunis melankolia, joka on uudelleenversiointi Samuli Edelmannin ja Jipun hitistä Pimeä onni.

Tuottajana lukuisten artistien kuten JVG:n, Jannika B:n sekä Figaron kanssa työskennellyt artisti aloitti oman soolouransa vasta muutama vuosi takaperin vuonna 2020 ja viime viikolla julkaistu kappale Paholainen pukeutuu Pradaan on laulajan seitsemäs soolojulkaisu.

Kappaleella on mukana myös suurta suosiota nauttiva yhtye, viime vuonna kolmella Emma-ehdokkuudella huomioitu Mouhous. Heviteemu on toiminut kolmikon kanssa aktiivisesti tuottajan roolissa muun muassa yhtyeen viime vuonna julkaistun Masennust ja massii -albumin tiimoilta jolla hän myös vieraili kappaleella Toinen jalka haudas.

Nyt artisti suuntaa oman musiikkinsa kanssa uudella singlejulkaisullaan kohti debyyttialbumiaan. Albumista artisti ei vielä paljasta nimeä enempää: kokonaisuus tulee kulkemaan nimellä Pahoinvoiva sukupolvi.

Laulaja kertoo viime viikon julkaisustaan ettei alun perin suunnitellut kappaletta itselleen esitettäväksi sitä tehdessään. Kappaleen soundi kuitenkin alkoi luomisprosessin aikana tuntua omalta.

– Tein tän hookin ja biitin alun perin tarjottavaks jollekin muulle. Aloin kuitenki tykästyä tän soundiin ja tempoon ja mietin, et miks en vaa ite julkaisisi tätä omalla nimellä. Oltiin just saatu Mouhouksen toka albumi ja kesän festarirundi yhdessä maaliin ja olikin tosi luonnollista pyytää jäbät tähän mukaan. Duunattiin tää parin tunnin session aikana lopulliseen muotoonsa ja kuvattiin heti perään tälle kansi ja visut. Siistii päästä näyttää tällanen vähän erilainen puoli musta ja mun musasta, hän kommentoi tuoretta julkaisuaan.

Kuuntele Heviteemun seitsemäs soolojulkaisu alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.