Harmaa Rinne Festivalin ohjelma on valmis – ohjelmiston viimeistelee lumen sisälle rakentuva elektronisen musiikin lava Original Snowhouse

Jori Hulkkonen esiintymässä vuonna 2021.
Original Snowhouse -lavalla nähdään muun muassa hiljattain 50 vuotta täyttäneen Jori Hulkkosen dj-setti.
Sami A. Korhonen

Talvifestivaali kokoaa yhteen kotimaisen musiikin tähdet sekä festivaaliyleisöä ympäri Suomea.

Rukan hiihtostadionilla 22.–23. maaliskuuta 2024 järjestettävä Harmaa Rinne Festival on ilmoittanut ohjelmistonsa viimeisen lisäyksen, Original Snowhouse -lavan, jonka myötä ohjelmisto on nyt valmis. Maaliskuun lopussa järjestettävä talvifestivaali kokoaa yhteen musiikin ystävät Suomen suurimpaan after ski -tapahtumaan, jossa esiintyjäkaarti koostuu kotimaisen musiikin kirkkaimmista tähdistä.

Original Snowhouse, festivaalin ainutlaatuisin nähtävyys, on lumen sisään rakennettu tunneli, jossa elektronisen musiikin ystävät voivat nauttia kahdeksan DJ:n ja artistin esityksistä. Lavalla nähdään Jori Hulkkosen DJ-setti, Lenno sekä useita muita kotimaisia elektronisen musiikin huippunimiä, joihin lukeutuvat oululaistaustaisia elektronisen musiikin kokoonpanot Barbitalo, Nelli Milan, Winter Games sekä kotimaisen dj-kentän kärkitapahtumissa useasti soittaneet Hanna Ojanen, Irma & Helmz ja Trevor Deep Jr.

Kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan saapuvaksi 10 000 kävijää, jotka saavat nauttia oheistapahtumien lisäksi kolmella eri lavalla esiintyvistä artisteista, joihin lukeutuvat muun muassa JVG, Sanni ja Alma. Lisäksi luvassa on UMK-voittajan Windows95manin esiintyminen.

Lipunmyynti tapahtumaan on jo käynnissä, ja lippuja on saatavilla Lippupisteen kautta. Musiikin, talviurheilun ja festivaalitunnelman täyttävän tapahtuman aikataulut ja aluekartta julkaistaan lähiaikoina.