Fetti kertoo singlellään tarinaa viehättävästä henkilöstä, joka ei tajua omaa arvoaan: ”romanttinen mutta ei missään nimessä imelä”

Kappaleella yhdistyvät sulavasti suomen ja englannin kielet keskenään.

Aikoinaan Turusta Helsinkiin muuttanut Fetti palaa omien julkaisujensa pariin singlellä ten toes down. R&B-soundilla musiikkiuraa luovan artistin aikaisempiin julkaisuihin kuuluvat muun muassa viime vuonna julkaistu albumi Saint Fetuan sekä Överin kanssa julkaistu single Pakoon.

Tällä kertaa artisti julkaisi älykkäillä riimipareilla leikittelevän singlen, joka kertoo tarinan äärimmäisen viehättävästä henkilöstä, joka ei pidä omaa täydellisyyttään juuri minään.

Vivahteikas single lohkaisee palan suomenkielisen musiikin muurista ja raottaa näkymää tummanpuhuvaan R&B-maailmaan. Kappaleen lyriikoissa sävy on romanttinen, mutta ei missään nimessä imelä.

– Halusin tehä biisin niille ihmisille ketkä ei oo nii out there ja tykkää postaa esimerkiks Instagramiin et we see y’all, hän kuvailee naurahtaen.

Artisti kertoo vivahteikkaan kappaleen olevan suosikki omista tulevista kappaleistaan.

– Ten toes down on yks mun lemppari mun omista uusista biiseistä. Tää on syntyny studiolla melkeen suoraan, ku mä mietin et miten sen flown pitäis mennä. Riimeis on paljon sellast leikittelyy ja mä sanon yhes kohtaa esimerkiks et D&G ja Versace on mauttomii brändejä,  mut haluun tarkentaa et mä en meinaa sillä sellasta 90-luvun runwayta koska ne on ikonisii, vaan mun mielest nykyää ne brändit on vaa aika tacky, hän tarkentaa.

Kappaleessa sekoittuvat sointuvasti suomen sekä englanninkielet keskenään.

– Mietin sitä et voinks julkasta biisin mis on puolet kertsist englanniks. Sit kuitenki mietin, että lauseet jalat maassa ja ten toes down ei meinaa ihan samaa juttuu keskenään, nii pidin lyriikat vaa siinä mun originaalissa ideassa.

Seuraavaksi artistilla on suunnitelmissa julkaista astetta aktiivisemmalla tahdilla uutta musiikkia. Tämän lisäksi hän jatkaa toisen projektinsa, fetti online magazinen parissa.

– Oon kasannu tiimiä mun ympärille tähän R&B-soundiin, mut en voi paljastaa et mitä on tulossa sen enempää vielä. Sen voin sanoo, että fetti online magazne jatkuu ja biisei on tulossa tiuhempaan tahtiin, hän toteaa.

Kuuntele kekseliäät lyriikat omaava kappale alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.