”Draken voksut on mailissa” – Fountain Productionsin Danitello sai yllättävän puhelun kesken podcastia

Hiljattaisessa live-striimissä Drake ilmaisi halustaan matkustaa ja esiintyä kiertueella ympäri Eurooppaa.
Kaito / Universal Music Oy

Kotimainen Fountain Productions on ollut paljon esillä kansainvälisen musiikin skenessä.

Klangin Taakka-podcastin viimeisimmässä jaksossa tuottaja Daniel ”Danitello” Okas sai yllättävän puhelun, jossa hänelle ilmoitettiin, että ”Draken voksut on mailissa”. Sana tuli Fountain Productions -tuotantotalon johtohahmolta, Santeri ”MD$” Kauppiselta, ja on jatketta yhtiön, ennestään erittäin vaikuttavalle katalogille, joka sisältää useita erittäin kuuluisia kansainvälisiä nimiä, mukaan lukien, AJ Tracey, Kevin GatesTiwa SawageG-Eazy, Nafe SmallzDigga D, 6LACKFetty WapMegan Thee Stallion ja kiistatta, yhden vuoden 2022 suurimmista kappaleista, Last Last, esittävä Burna Boy. Kyseinen kappale on kerännyt pelkästään Spotifyssa yli 350 miljoonaa striimiä.

Suomalainen musiikintuotanto on ollut viime vuosina huikeassa nosteessa, houkuttaen jatkuvasti suuria nimiä, ja tämä lumipalloefekti ei näytä olevan pysähdyksissä lähiaikoina viimeisimmällä MD$:n paljastuksella. Monelle lukijalle tuttu, suomiräpin tuotannon jättiläinen ja Epic Records Finlandin luovana johtaja, MD$, on alusta asti ilmaissut tavoitteensa päästä kansainväliselle näyttämölle ja opastamaan kotimaisia ​​tuottajia samalle kyseiselle reitille.

Keräämällä ympärilleen 16 muuta tuottajaa saman katon alle, aikaisemmin mainitulla katalogilla, MD$ voi ylpeästi varmaan jo sanoa saavuttaneensa tavoitteensa. Ottaen huomioon täydellisesti onnistuneen suunnitelman, aiemmin mainitun katalogin, kaikki faktat ja luvut, se pistää miettimään, onko meidän Suomen hanavedessäkin jotain, mikä on myös antanut näille tekijöille pientä tehostusta.

Hiljattaisessa Kick-striimissä Drake ilmaisi halunsa matkustaa ja esiintyä kiertueella ympäri Eurooppaa. Voisiko tämä mahdollinen yhteistyö johtaa kanadalaisen taiteilijan vierailuun ja esiintymiseen Suomessa?

Alta voit tsekkaa Danitellon koko haastattelun.