Costin uusi single esittelee artistin melodisempaa puolta

Niko Hirvimäki

Kappale nousi suureen suosioon TikTokissa jo ennen julkaisuaan.

Costi julkaisi tänään omaa tuotantoa ensimmäistä kertaa sitten debyyttialbumi LIMBO:n. Viime vuonna räjähdysmäisesti parrasvaloon noussut räppäri esittelee uudella singlellä myös uudenlaista tyyliä. Nimeä Maailman ympäri kantava single onkin julkaisuna melko odotettu ja kiitos kuuluu TikTokille; kappaleesta on tehty viikon aikana yli 1500 videota.

YleX Läpimurto -listallekin valittu artisti tarjoaa kuulijoilleen melodista drill-musiikkia Marseille-tyyliin tunnistettavalla soundilla. Tutun, suorastaan tavaramerkkimäisen flow:n omaavan artistin uusin julkaisu puolestaan tarjoaa kertosäkeen osalta musiikkia tähänastisen tuotannon ehdottomasti melodisimmasta päästä.

Viime kesänä niin Blockfestin, kuin Ruisrockinkin lavalla nähty artisti tunnetaan myös Playmaker-aliaksestaan ja samaisella nimellä varustetut merch-tuotteet myivätkin loppuun minuuteissa, mikä on kenties osoitus juuri oikean yleisön löytämisestä. Tällä hetkellä artisti nauttii yli 400 tuhannen kuukausittaisista kuuntelijoista Spotifyssa; läpimurtoa voisi siis kuvailla poikkeukselliseksi.

– Oon perusjätkä, joka tulee todistamaan koko Suomelle, että oikealla mentaliteetilla ihminen pystyy mihin vaan. Mitkään kertoimet ei ole ollut mun puolella, mutta tuun silti voittamaan lopussa. Jengi vaan haluaa aina kaiken heti, pitää luottaa prosessiin. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä. Luotan omaan juttuun ja luotan ’God’s plan’, kertoi artisti Rumban haastattelussa.

Alla olevasta linkistä pääset käsiksi artistin tuoreeseen julkaisuun.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.