Bizi julkaisi pitkän odotuksen jälkeen uutta musiikkia – tuplasingle todistaa jälleen artistin monipuolisuuden

Joona Kurronen

PME Recordsilla levyttävä artisti väläyttelee samalla tulevaa projektiaan.

Suomalaisen uuden aallon rap- ja R&B-musiikin vakioääni Bizi julkaisi vihdoin uutta musiikkia. Artistilta kuultiin viime vuonna vain yksi oma julkaisu, Draama, joka sai myöhemmin myös odotetun remix-version yhdessä Williamin kanssa. Sittemmin Biziä on kuultu myös Turistin kappaleella Tee tilaa ja JVG:n viimeisimmällä albumilla. Nyt lukuisien kotimaan kärkinimien kappaleilla vieraillut artisti katkaisi pitkän odotuksen julkaistuaan kappaleet Slaidaan ja XO näyttäen kykynsä niin melodisena R&B-artistina, kuin räppärinäkin.

– Mul on niin paljon erilaisii biisejä ja oon tehnyt niin laidast laitaan eri ”genrejä”, et välil vaikee valita mitä niistä laittais ulos. Siks tulin siihen tulokseen, et julkasen nyt kaks ainakin toisistaan eroavaa biisii samaan aikaan, kertoo artisti.

Slaidaan esittelee artistin jo melko tutuksi käynyttä R&B-vaikutteista puolta tarttuvan kertosäkeen saattelemana. Salanpolon tuottama kappale tuntuu melko rutiininomaiselta suoritukselta artistille, joka tuntuu saavuttaneen Suomessa yleisesti arvostetun aseman. XO puolestaan tarjoaa hyvin kansainvälisen kuuloista soundia tuoden mieleen etenkin jenkkiräpin suurnimi Draken. Goodjoblarry:n ja MD$:n tuottamalla kappaleella yhdistyy artistin rauhallisen sulava ulosanti ja huippuluokan tuotanto.

Hyvin modernilla otteella taiteileva Bizi tuntuu lujittaneen asemansa rakastettuna artistina, jonka uutta tuotantoa on todellakin odotettu. 2017 Tippa:n kanssa yhteisprojektin julkaissut artisti tuli tunnetuksi etenkin debyytti-EP Ääniviestin myötä. Kokopitkää albumia ei ole vielä toistaiseksi kuultu, mutta uuden tuplasinglen on kerrottu olevan osa kokonaisuutta, jonka julkaisu on suunniteltu keväälle.

Sitä odotellessa voit ottaa uudet kappaleet haltuun alla olevasta linkistä.