Ares & Bizi asettavat riman alkavalle vuodelle – uusi julkaisu johdantona yhteisprojektiin

Bizi ja Ares valkoisen taustan edessä takit päällä.
Kaksikko julkaisee 2.2. projektin nimeltä HAHAHA EP.
Sala Mboup

Kappale on ensimmäinen julkaisu artistien tulevalta yhteiseltä EP:ltä.

Suomalaisen räpin kuuntelijoille tarjotaan heti alkuvuodesta jotain muistokaista, kun kahden eri lajin taitajan soundit yhdistyvät toimivaksi kemiaksi ja kappaleeksi, josta välittyy kummankin artistin hauskanpito. Ares ja Bizi ovat kummatkin olleet jo jonkin aikaa suuria nimiä Suomen uuden aallon räpin uranuurtajina, jotka ovat vahvasti muovanneet omaa soundiaan ja pitänyt nimensä esillä. Uusi kappale on energinen johdanto tulevaan projektiin valloittavalla energialla voimakkaan biitin seurassa. Sama duo on kuultu aikaisemmin Areksen viime vuoden huhtikuun julkaisussa Kadut ei tuu unohtaa.

Rähinä Recordsin Ares ei tunneta ainoastaan hänen omista viraaleista kappaleista muiden suurien nimien kanssa, kuten Eihä?, jossa feattaa LewiLiikkuu, jossa on William ja soolona tehdyt sinkut kuten C’est la vie ja Olkapää. Vaikuttavan katalogin kyljessä, vantaalaiselta artistilta löytyy myös kuitteja yhtä vaikuttavista fiiteistä muiden artistien kappaleissa, kuten erittäin tunnetuksi tullut Lewin Uptown Baby, MD$:n Rajal ja kansainvälisessä yhteistyössä Pluuton kanssa Tal ei istu -kappaleella.

Bizi toisaalta ei ole ollut ainoastaan suuri ääni uuden aallon räpin piireissä, mutta kehittänyt suomalaista r&b-musiikin soundia ja ylläpitänyt sen hyvinvointia. Moderni soundi pehmeällä tuotannolla pohjana, johon on voideltu päälle sulavat melodiat on ollut pitkään artistin yksi monista tuntomerkeistä, mutta ei todella ollut rajana. PME Recordsin artisti on useamman kerran hypännyt edestakaisin pehmeän rnb:n ja kovan trap-tuotannon välillä.

Kappaleen tuottajana toimii Evertime ja sen yhteydessä julkaistiin musiikkivideo, joka on Jiyar Seyyedin tuotantoa. Projektia odotellessa voimme nauttia uudesta sinkusta ja sen musiikkivideosta, joka on linkitetty alle.