#7 Langat Löysällä

Vuosikymmenten Muotimatka
Vieraana: Karri Jalkanen

Julkaistu: 3.4.2024 16:00

Tässä podcast-jaksossa pääsemme kuulemaan muotialan konkarin Karri Jalkasen uratarinaa, joka on sisältänyt yhteistyötä huipputason brändien kanssa – Marks & Spenceristä Marc Jacobsiin, Brownsiin, Espritiin, Stockmanniin, Sandiin, Marimekkoon, Ivaloon ja nyt Vaatelaastariin. Karri avaa meille monivaiheisen uransa salaisuuksia, alkaen ensiaskeleistaan
muotialalla, merkityksellisimmistä yhteistyökokemuksistaan ja mitä hän on oppinut eri brändien kanssa työskentelystä. Hän käsittelee myös suomalaisen muotialan uniikkeja haasteita ja mahdollisuuksia verrattuna kansainväliseen näyttämöön, ja paljastaa, kuinka kestävyys sekä eettiset arvot ovat muovanneet hänen työskentelytapojaan.

Muotialan jatkuvassa muutoksessa Karri pohtii, miten ala on muuttunut vuosikymmenten aikana ja miten hän on mukautunut näihin muutoksiin. Jakson loppuun mahtuu vielä trendien syvällistä analyysia ja neuvoja nuorille muotialan toivoille, jotka haluavat rakentaa uraa tässä dynaamisessa ja haastavassa maailmassa. Samalla tulee myös sisäpiirin näkemyksiä siitä, miten brändejä valitaan isoihin myymälöihin.

← Takaisin ohjelmiin