#5 Langat Löysällä

Vastuullista katumuotia
Vieraana: AJ Suoniemi

Julkaistu: 20.3.2024 16:00

Tämänkertaisessa jaksossa meillä on vieraana AJ Suoniemi, False Dilemma -brändin perustaja. Jaksossa AJ jakaa hänen tarinansa, intohimonsa ja näkemyksensä muodista, erityisesti streetwearista, joka on mullistanut hänen elämänä ja johtanut hänen ainutlaatuisen brändinsä perustamiseen.

Hän avaa meille, mistä False Dilemma -brändin nimi juontaa juurensa, sekä miten hän kuvailisi brändinsä estetiikkaa ja identiteettiä. Kuulemme myös minkälaisia haasteita ja esteitä AJ kohtasi matkallaan oman brändin perustamiseen, sekä mitä vinkkejä hänellä on jakaa muille, jotka haaveilevat oman vaatemerkin perustamisesta. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen tavoitteet ovat keskiössä myös tässä keskustelussa.

AJ jakaa näkemyksensä siitä, miten False Dilemma pyrkii integroimaan kestäviä käytäntöjä toimintaansa ja mitä mieltä hän on alan vastuullisuudesta yleisesti. Lopuksi keskustelemme suomalaisen muodin tulevaisuudesta ja siitä, mitä AJ toivoo näkevänsä alan kehityksessä Suomessa. Jos siis nämä edellä mainitut aiheet kiinnostavat, niin tämä jakso on juuri sinulle. Tervetuloa mukaan ja toivottavasti löydätte inspiraatiota ja vinkkejä tästä jaksosta!

← Takaisin ohjelmiin